Rregullat e Chatit

           1. Ndalohen Reklamat e Asnje lloj Web Site.
           2. Ndalohen   Shajret.
           3. Mos bllokoni faqjen kryesore (Main) me Copy Paste ose figura (smile).
           4. Nese dikush 
është i perjashturar,ose dikush perjashton dike,me arsye bindese,asnje te mos e fuse me,ne te kundert do shkarkohet nga pozicioni qe ka .
5. Fyerjet në baze nacionale, fetare si dhe rracizem.
 6. Mos kerkoni te beheni owner ose moderator,vendos vete operatori se cili duhet te jete .
7. Gjuha zyrtare në chat është gjuha Shqipe.
 Keto jane Rregullat e Chatit ton me respeket Stafi i Shijoje Chat shpresoj t'ja kaloni bukur. www.Shijoje.al

 

Vërejtje:

Cdo operator/moderator duhet të ketë siellje shumë korrekte ndaj të gjithve njësoj, pra operator/moderatori duhet të jetë shëmbull për komunikim të paster!
Në rastin që dikush nga chatuesit shkel rregullin e chatit (përdor nick banal, fyen, shan, përsërit, etj.) operator/moderatori është i detyruar që së pari të tërheq vrejtjen atij përsoni 1 ose më shumë herë dhe në rast që përsoni nuk ndalon, operator/moderatori atëher atë vizitor do t'a largoj nga chati!
Po ashtu cdo operator/moderator e ka për detyrë t'i ndihmojë chatuesit nëse kërkon ndihmë (sqarime, udhezime...). 

Ne rast mos zbatimi te rregullave do te meren masa kundrejt cdo antari! Ju faleminderit!