Shijoje.at.ua: Lajmet e fundit, Video Shqip, Humor

AlbtelecomPavarësisë dhe i liçensuar më 1992 nga Enti Rregullator i Tekomunikacionit (ERT) për ofrimin e telefonisë fikse dhe internetit, vazhdon të jetë pjesë e pandashme dhe zgjedhja e parë e komunikimit të shqiptarëve. Gjigandi i telekomunikacionit shqiptar ofron komunikim cilësor në telefoninë fikse, ADSL, Akses Internet të Dedikuar, Dial-up, Intranet, shërbim ISDN, Karta të Parapaguara etj.

Kompania zotërohet në 76 për qind të aksioneve nga CETEL a.s. (Ankara), përbërë nga një nga kompanitë më të mëdha në Turqi, Çalik Group 80 për qind dhe Turk Telekom 20 për qind. Ndërsa pjesa tjetër e aksioneve prej 24 për qind zotërohet nga qeveria shqiptare dhe aksionerë të tjerë. ALBtelecom, zotëron dhe 100 për qind të aksioneve të Eagle Mobile, operatorit të tretë celular në Shqipëri, si pjesë e paketës së privatizimit të kompanisë.


Adresa:

Adresa: Rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit”

Nr. Tel: 04 24 19 276

Website: http://www.albtelecom.al