Shijoje.at.ua: Lajmet e fundit, Video Shqip, Humor
[ Mesazhe të reja · Anëtarët · Rregullat e Forumit · Kerko · RSS · Rregjistrohu ]
Poezi
 ForumThreadsRepliesUpdates
Poezi Dashurie
Postoni Poezi Dashurie
13 0 e mërkurë, 2012-03-07, 3:25 AM
Thread: Nga kush vuajti, zemra jote .
Posted by: shijoje
Letra Dashurie
Postoni Letra Dashurie
13 0 e shtunë, 2012-03-17, 2:07 AM
Thread: po te shkruaj kete leter
Posted by: AlbanianVips
Citime Dashurie
Postoni Citime Dashurie
14 0 e diel, 2012-03-18, 11:06 PM
Thread: shume here ne enderr
Posted by: shijoje
Histori te Nxehta
Postoni Histori te Nxehta
1 0 e mërkurë, 2012-03-07, 0:04 AM
Thread: ana
Posted by: shijoje
SmS Dashurie
Postoni SmS Dashurie
20 0 e diel, 2012-03-18, 11:13 PM
Thread: buzet ti afrova
Posted by: shijoje
SmS Miqesie
Postoni SmS Miqesie
14 0 e diel, 2012-03-18, 11:20 PM
Thread: dy zemra
Posted by: shijoje
SmS Sexy
Postoni SmS Sexy
10 0 e diel, 2012-03-18, 11:25 PM
Thread: Te dua te dua deri ne maksimum
Posted by: shijoje
Fjale te Urta
Postoni Fjale te Urta
20 0 e diel, 2012-03-18, 11:34 PM
Thread: C’ke ne shtepi, tregon femija,
Posted by: shijoje
Kuriozitete
Postoni Kuriozitete
13 0 e diel, 2012-03-18, 11:40 PM
Thread: a e dinit se ariu polar
Posted by: shijoje
Batuta Filmash
Postoni Batuta Filmash
11 0 e diel, 2012-03-18, 11:44 PM
Thread: si shum te gjata i ka duart ...
Posted by: shijoje
Humoristike
Posto Humoristike
11 0 e diel, 2012-03-18, 11:49 PM
Thread: on kon 2 pijaneca
Posted by: shijoje
Shprehje Frazeologjike
Postoni Shprehje Frazeologjike
1 0 e diel, 2013-01-13, 0:00 AM
Thread: Shprehje Frazeologjike
Posted by: shijoje
Barcaleta
Postoni Barcaleta
1 0 e diel, 2013-01-13, 0:47 AM
Thread: Burri dhe Gruja
Posted by: shijoje
Fraza Dashurie
Postoni Fraza Dashurie
0 0 No posts