Shijoje.at.ua: Lajmet e fundit, Video Shqip, Humor
Kryefaqe » Kulture

www.shijoje.at.uaIntensiteti i vlerave për metër katror të këtij qyteti të vogël nuk është thjesht çështje gurësh për të gdhendur kalldrëme, mure kishash apo ura me harqe. E nuk është thjesht çështje ushqimi, qoftë edhe me shije unike. Është çështje arti, kulture, zemre. Edhe damar toke pse jo. Jo më kot të huajt ishin dashuruar pas këtij qyteti, aq sa rrugët e tij nuk mbeten kurrë bosh

... Lexo Me Shum »

Kategori: Kulture | Shikime: 971 | Postoi: shijoje | Data: 2013-01-24 | Komento (0)

Ka marrë përmasa të mëdha dhe shqetësuese për mediat dhe politikën e vendeve fqinje, ideja e krijimit të Shqipërisë së Madhe!Analisti gjeopolitik për unionin e Euroazisë, Alexandre Latsa, në një artikull të botuar sot argumenton se krijimi i "Shqipërisë së Madhe” është një plan i fshehtë amerikan, që kërkon të dëmtojë interesat e Serbisë dhe Rusisë dhe gjithë botës ortodokse në përgjithësi.Latsa argumenton se SHBA mori avantazhin e momentit të dobësisë së Rusisë për të sulmuar Serbinë dhe thekson se sa këto dy vende vijnë më afër përsëri.Ndër të tjera artikulli thekson se krijimi i "Shqipërisë së Madhe”, i vë zjarrin Ballkanit, një zjarr që do të sjell ... Lexo Me Shum »
Kategori: Kulture | Shikime: 546 | Postoi: shijoje | Data: 2013-01-13 | Komento (0)

"U takua” me Marin Barletin për herë të parë më 1993-shin, në një trotuar të pluhurosur të Shkodrës, sepse në atë kohë trotuaret ishin vendet e zakonshme dhe të vetmet për të blerë libra me vlerë. 

... Lexo Me Shum »
Kategori: Kulture | Shikime: 539 | Postoi: shijoje | Data: 2013-01-13 | Komento (0)