Shijoje.at.ua: Lajmet e fundit, Video Shqip, Humor
[ Mesazhe të reja · Anëtarët · Rregullat e Forumit · Kerko · RSS · Rregjistrohu ]
Receta Gatimi
 ForumThreadsRepliesUpdates
Embelsira
Embelsira Juaj Dhe Posto Embelsiren Qe Te Pelqen
1 1 e mërkurë, 2016-12-14, 3:13 PM
Thread: Si Behet Ballokumja
Posted by: shijoje5268
Fruta Deti
Si Gatuhen Frutat e Detit Posto Per Frutat e Detit
1 0 e mërkurë, 2012-04-18, 11:35 PM
Thread: Tave Me Fruta Deti
Posted by: shijoje
Pule
Si Gatuhet Pula Dhe Posto Per Gatimin e Pules
1 0 e mërkurë, 2012-04-18, 11:36 PM
Thread: Fileto Pule Me Kerpurdha
Posted by: shijoje
Mish
Si Gatuhet Mishi Posto Per Gatimin E Mishit
1 0 e mërkurë, 2012-04-18, 11:37 PM
Thread: Pace e kokes
Posted by: shijoje
Pije
Si Behen Pijet Dhe Posto Per Pijet
1 0 e mërkurë, 2012-04-18, 11:38 PM
Thread: Akullore Me Cokollat
Posted by: shijoje
Gjell
Si Gatuhet Gjella Posot Per Gjellrat
1 0 e mërkurë, 2012-04-18, 11:39 PM
Thread: Past Me Ton
Posted by: shijoje
Vegjitariane
Si Behen Gatimet Vegjitariane Posto Per Gatimet Vegjitariane
1 0 e mërkurë, 2012-04-18, 11:40 PM
Thread: Makarona Me Ragu
Posted by: shijoje