Shijoje.at.ua: Lajmet e fundit, Video Shqip, Humor


Kompania e sigurimeve Sigal eshte kompania me e madhe ne tregun e sigurimeve, ka filluar aktivitetin ne vitin 1999. Sigal operon ne zyra qendrore ne Tirane ne 12 dege dhe mbi 250 agjensi ne Shqiperi. Sigal shtrihet edhe ne Kosove dhe Maqedoni.


Adresa:

Bulevardi. “Zog I”, Nr. 1 ,Tirana, Albania

Tel : (+355) 4 2233308 / 4 2253407 / 4 2253408 / 4 2260311

Fax : (+355) 4 2250220

Website: http://www.sigal.com.al