shijoje | Data: e mërkurë, 2012-04-18, 11:37 PM | Mesazhe # 1 |
lixi
Group: Administrators
Mesazhe: 216
Awards: 0
Reputation: 10
Status: 10 Jo Ne Linje
| Perbersit koke dele miell 2 luge vaj ulliri kripe piper i zi i bluar hudhra disa thelpinj uthul
Udhzimet Marrim koken e deles dhe e pastrojme. E vendosim per ta zier ne nje tenxhere me uje sa te mbulohet koka. Brenda shtojme kripe, qepe karrota. Pasi koka zjen e leme te ftohet dhe e zhveshim prej mishit te cilin e hedhim ne nje pjate vecan. Kullojme lengun e kokes ne nje kullese. Vecan skuqim 2 luge miell ne vaj ulliri dhe pasi e skuqim e tresim me pak qumesht dhe e shtojme tek lengu i kokes se bashku me mishin e coptuar dhe i lejme te marri pak vale. pasi te lidhet lengu e hedhin ne pjata duke shtuar piper dhe hudhra sipas deshires. Kjo shoqerohet me vere te bardhe.
WebMasT3R
|
|
| |