Shijoje.at.ua: Lajmet e fundit, Video Shqip, Humor
Main » Files » Filma Aksion » Fima Aksion

Entries in category: 8
Shown entries: 1-8

Sort by: Date · Name · Rating · Comments · Downloads · Views
Kliko Shiko Filmin House of the Rising Sun
Një mbrëmje, në klubin e natës ku Ray punonte është grabitur djali i pronarit të klubit dhe është qëlluar për vdekje.I dyshuari kryesor behet Ray, prandaj ai kërkon për personin përgjegjës për këtë krim, në përpjekje për të pastruar emrin e tij.
Fima Aksion | Views: 654 | Downloads: 0 | Shtuar Nga: shijoje | Data: 2012-03-10 | Komente (0)

Kliko Shiko Filmin The Last Airbender
Filmi fillon me katërmbëdhjetë vjecarin Katara që lakonte ujin dhe me vëllain e tij luftëtar pesëmbëdhjetë vjecar, Sokka, që e qorton sepse uji ra mbi të. Ata gjejnë një sferë të akullt me një djalë të quajtur Aang dhe një bizon fluturues të quajtur Appa të ngecur brenda. E panjohur për ta, Aang është Avatari i humbur prej kohësh, një figurë shpirtërore që mban botën në ekuilibër.
Fima Aksion | Views: 607 | Downloads: 0 | Shtuar Nga: shijoje | Data: 2012-03-10 | Komente (0)

Shiko Filmin Moonwalker
Një kombinim i disa filmimeve direkte të koncerteve të Michael Jackson, dhe të një serie fantazie ku në qendër është Jackson.
Fima Aksion | Views: 563 | Downloads: 0 | Shtuar Nga: shijoje | Data: 2012-03-10 | Komente (0)

Shiko Filmin Salt
Si çdo oficer i CIA, Evelyn Salt është betuar ti shërbejë vendit me besnikëri. Por një defektor e akuzon atë se është një spiune Ruse dhe besnikëria e saj vihet në dyshim. Salt arratiset dhe përpiqet të provojë pafajsinë e saj, por dyshimi përsëri mbetet: "Kush është Salt?”
Fima Aksion | Views: 608 | Downloads: 0 | Shtuar Nga: shijoje | Data: 2012-03-10 | Komente (0)

Shiko Filmin Prince Of Presia
Një Princ i ri i arritisur së bashku me një princeshë duhet të ndalojnë një plan të "lig” që të shkaterrojë boten me anë të nje kame që mundeson levizjne në kohe!
Fima Aksion | Views: 531 | Downloads: 0 | Shtuar Nga: shijoje | Data: 2012-03-10 | Komente (0)

Shiko Filmin 2012
Një aventurë epike rreth një kataklizme globale, e cila i jep fund botës dhe tregon sforcimet heroike të të mbijetuarve.
Fima Aksion | Views: 516 | Downloads: 0 | Shtuar Nga: shijoje | Data: 2012-03-10 | Komente (0)

Shiko Filmin Drive
Një performues stilesh zbulon se një kontratë është bërë në kokë të tij pas një vjedhjeje të shkuar keq
Fima Aksion | Views: 491 | Downloads: 0 | Shtuar Nga: shijoje | Data: 2012-03-10 | Komente (0)

Shiko Filmin Attack the Block
Një skuadër të rinjsh nga Londra Jugore mbrojnë bllokun e tyre nga një sulm alienesh.
Fima Aksion | Views: 491 | Downloads: 0 | Shtuar Nga: shijoje | Data: 2012-03-10 | Komente (0)